top of page
download (4)_edited.png

DIENSTEN

PRODUCTIE KASTEN

Van corpussen met standaard afmetingen tot schuine kasten of kasten met buitenmaten en/of verstekken. Wij voorzien al uw maatwerk! 

Onze kasten kunnen zowel gemonteerd als gedemonteerd geleverd worden.

Bij gedemonteerde kasten kan er dan gekozen worden voor een deuvel-systeem of voor modulfix.

BEWERKTE PANELEN

Geeft u liever minder uit handen? Maar kan het wel verlichting bieden om reeds op panelen op maat te laten zagen eventueel reeds afgekant en voorzien van alle boringen en/of drevels?

AFWERKING A/Z

Besteld u een kastengeheel met of zonder deuren, apothekerssystemen, lades, werkbladen,... Wij werken uw kasten met de hoogste zorg af. Zo is na de verkoop van uw project enkel de plaatsing en afwerking ter plaatse is nog voor u! 

ZAAGWERK OP MAAT

Of het nu gaat over het op maat zagen van decoratieve panelen of besteld u liever plaatmateriaal zoals MDF op maat? Informeer ons naar de mogelijkheden en wij helpen u graag verder! 

LEVERING

Bent u zelf niet in de mogelijkheid om uw bestelling af te halen? Geen probleem! Wij beschikken over eigen transportmiddelen en werken voor grotere projecten samen met een erkende transportfirma! 

Franco levering voor bestellingen vanaf €750,- excl. 

FREESWERK

Daar wij beschikken over hoogtechnologische CNC-machines - kunnen wij op vraag voor u specifiek boor- en freeswerk uitvoeren.

Vraag gerust naar meer info! 

CONTACTEER ONS

En wij kijken samen welke diensten we u kunnen aanbieden! 

Bedankt voor je bericht! Wij contacteren u zo snel mogelijk!

bottom of page